Plopsaland arrangement in de buurt van Plopsaland De Panne 2024

Bent u op zoek naar een Plopsaland arrangement voor een leuk familie-uitje aan de Belgische kust in De Panne? NIEUW: Verblijf in het PLOPSA HOTEL met KORTING  GEBRUIK DE PROMOCODE! Wilt u even een paar dagen helemaal weg met het gezin? Ga dan nu naar het grootste pretpark van België: Plopsaland De Panne! Combineer deze trip met de troeven van De Panne: de zee, het strand en de heerlijke natuur. Beleef een aantal onvergetelijke dagen. Verblijf in een gezellige familietent (paddenstoelen thema) op een camping in de buurt van Plopsaland De Panne of ga naar een hotel met een speciaal Plopsa arrangement en een Plopsa kamer. Hieronder hebben wij de beste Plopsa arrangementen voor u geselecteerd.

Plopsa Village

Plopsa hotel (Plopsaland De Panne) Ultieme Plopsa arrangement met verblijf + toegang Plopsaland De Panne, Plopsaqua en Mayaland

Boek een magisch verblijf in het geweldige Plopsa hotel

Familie uitstap / gezinsuitje / weekendjeweg Belgische kust 2024: Boek een PLOPSA HOTEL ARRANGEMENT. Verblijf met uw gezin in het nieuwe Plopsa hotel in Plopsaland De Panne. Kies een hotelkamer met het favoriete studio 100 thema van uw kinderen. Leef je uit in Plopsaland De Panne. Ga zwemmen in Plopsaqua en ga lekker spelen bij indoor Mayaland als het regent!

5% korting op een overnachting in het Plopsa Hotel - onbepaalde duur online

Hotel Montana (Plopsa partner hotel)

Dit kindvriendelijke familiehotel is volledig afgestemd op families die Plopsaland De Panne komen bezoeken. Ze hebben speciale familie Plopkamers en een speciaal Plopsaland arrangement !

Ze hebben speciale familie Plopkamers en een speciaal Plopsaland arrangement!

Overzicht Hotel Montana Plopsaland De Panne arrangement

2 overnachting in de vernieuwde Plopsa familiekamer

2 keer een uitgebreid ontbijtbuffet voor het hele gezin

U kind krijgt een mooie Plopsabeker

1 tramticket voor het gezin (heen en weer)

 

 

Aparthotel West Bay, Westende, West Vlaanderen, Belgie (Plopsa partner hotel)

In de buurt van De Panne in de badplaats Westende, vlakbij het strand en op 350 meter van het centrum, ligt het door Riviera Maison ingerichte en sfeervolle Aparthotel West Bay. Het aparthotel ligt op slechts 20 minuten van Plopsaland De Panne.

Het aparthotel West Bay heeft de volgende kamertypes: studio’s, appartementen, luxe appartementen, familieappartementen tot 6 personen. U kunt in uw appartement zelf maaltijden bereiden of voor een lunch of diner een bezoek brengen aan een van de vele eetgelegenheden in de directe omgeving. Het hotel heeft wel een uitgebreid ontbijtbuffet.

In het hotel zijn huisdieren (hond) toegestaan, kan je gratis parkeren, hebben ze gratis wifi en zijn er voorzieningen voor gehandicapten. Het hotel heeft ook een fietsenstalling

Plopsaland De Panne arrangement van Vakantiedomein Hoge Duin, Oostduinkerke

Overzicht Plopsaland arrangement

  • 2 overnachtingen inclusief Plopsa ontbijt
  • Plopsa verrassing in de kamer voor de kinderen
  • Plopsa dekbedjes op het bedje van de kinderen

TIP!: Met de tram naar Plopsaland De Panne? Halte op 800 m van Hoge Duin. uitstappen bij halte ‘Plopsaland’. Voordelige tramtickets zijn te koop bij de receptie

Plopsaland De Panne arrangement Sunparks Oostduinkerke

Het No.1 attractiepark Plopsaland De Panne ligt op 20 minuten van Sunparks en is makkelijk te bereiken via de tram of met de auto!

Plopsaland De Panne arrangement Centerparcs De Haan

Ga vanuit uw heerlijke vakantiepark met subtropisch waterparadijs in De Haan aan de Belgische kust heerlijk een dagje naar Plopsaland De Panne. Plopsaland ligt op slechts 40 min rijden.

Ara Dune Hotel (Afstand Plopsaland De Panne 2 km)

Ara Dune hotel heeft twee Plopsaland arrangementen.

Comfortabele vakantieverblijven voor strandvakantie & Plopsland De Panne (gezellige familie-uitstap)

Wil je een heerlijke familievakantie aan zee combineren met gratis tickets voor Plopsaland De Panne? Overnacht dan in onderstaande comfortabele vakantieverblijven van Holiday Suites in Bray-Dunes of Westende en ontvang gratis Plopsaland De Panne tickets voor het hele gezin. (Plopsa arrangement)

Online reisorganisatie met een speciaal Plopsaland arrangement